Utbildning

Fálki erbjuder kurser enligt SIF:s utbildningstrappa som t ex Baskurs i hästkännedom och domarsekreterare samt clinics, avelskurser, markarbete och givetvis ridning.

Fritid

Som medlem i Fálki kan du delta i de aktiviteter som arrangeras av fritidssektionen. Långritter i en eller två dagar, strandritter, glöggritter och hemma hos-turer hos våra medlemmar.

Fálkis kommande aktiviteter 2023

Hemma-hos ritt i Simlångsdalen
Söndagen 17 september kl. 10:00

Välkommen på en ”Hemma hos” ritt i Simlångsdalen.
Agneta och Bittan på Kull tar med oss ut på en härlig tur i Simlångsdalens vackra natur. Omväxlande omgivningar med fina ridvägar.
Vi kommer att hålla ett tempo som passar alla, det blir en hel del härliga töltsträckor och kanske någon galopp för den som så önskar. Fikar gör vi längs vägen.
Turen blir på ca 2-3 tim.
När: 17/9 kl. 10, samling från kl. 9:30.
Var: Stall Kull Simlångsdalen, vägbeskrivning och mer info efter anmälan.
Ta med: Matsäck att äta längs vägen.
Max antal: 12 ekipage.
Anmälan: Gunilla Norrman 0708-209 123.
Ritten är för Falkis medlemmar. Under 15 år i målsmans, eller annan ansvarigs, sällskap.

Helgkurs med Cecilia Nancke, CK Sporthästar.
28-29 oktober, Fálkibanan

Fálki bjuder in till helgkurs för Cecilia Nancke från CK Sporthästar på Fálkibanan i Glommen.

Kursen riktar sig till alla ekipage oavsett nivå som vill utveckla sin ridning och relation med sin häst. På Fálkibanan finns möjlighet att använda såväl paddock som oval- och passbana under lektionerna.

Upplägget för helgkursen är två lektioner på lördagen och en lektion söndagen. Alla tre lektionerna är privatlektioner á 30 minuter.Priset för helgkursen är 1 720 kronor.

Anmälan sker till info@falki.se, betalning efter bekräftad anmälan. Anmälan är bindande men det går bra att sälja sin plats till annan Falki-medlem. Kursen är enbart för medlemmar i Fálki, önskar du bli medlem så är du välkommen att ansöka via info@falki.se.

Vi hoppas såklart på fin höstväder under helgen men om det skulle visa väldigt dåligt väder kommer vi försöka flytta helgkursen till ridhus, då tillkommer kostnad för detta.

Cecilia Nancke är utbildad Ridlärare I, C-tränare, PT för ryttare, massageterapeut human, massageterapeut häst och är även diplomerad Equiopat. Hon har många års erfarenhet av träning av hästar både i Sverige och på Island, och även av att hålla ridlektioner på alla nivåer.


Hemma-hos ritt i Björkbacka
Söndagen 29 oktober kl. 10:00

Välkommen till ”Hemma hos” ritt på Björkbacka i Valinge.
Vi kör en höstritt hemma hos Stina på Björkbacka. Det blir en tur på cirka två timmar och när vi kommer tillbaka bjuder vi på sopplunch i stallet. Det får plats med 10 transporter på vår gårdsplan så försök samordna transporten så kan fler vara med.
När: 29/10 kl. 10, samling från kl. 9:30.
Var: Stall Björkbacka, Valinge, vägbeskrivning och mer info efter anmälan.
Anmälan: via mail till stina@wallenbeck.se och ange om ni kommer i egen transport eller åker med någon.


För Falkis medlemmar. Under 15 år i målsmans, eller annan ansvarigs, sällskap.